Menu Sluiten

Plaatsen schutting in Dalfsen

Voor de RIBW hebben we een schutting mogen zetten ter behoeve van een herinrichting van gebruikersruimten.
Meerdere woonruimten werden samengevoegd en de berging moest in gebruik blijven voor een andere ruimte. Ook moest er een nieuwe doorgang gecreëerd worden op de plek van de bestaande haag zodat de gebruikers in en uit de tuin kunnen. Voor die doorgang hebben we nieuwe tegels ingelegd welke passen bij de reeds aanwezige verharding.

Gezien de andere schuttingen in deze buurt is er gekozen om in diezelfde stijl te blijven, namelijk hardhouten panelen gecombineerd met hardhouten palen en afdeklatten.

Dit FSC gecertificeerde hardhout heeft een een zeer lange levensduur en is onderhoudsvrij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *