Menu Sluiten

Informatie en prijzen

Voor een helder beleid krijgt elk object een eigen meterprijs, voor o.a. campers / caravans  / auto’s houden wij de lengte aan “Afstand voorzijde voertuig tot hart koppeling” zoals aangegeven op het registratiebewijs. Mocht deze er niet zijn dan meten wij handmatig.

Een externe fietsendrager o.i.d. wordt los gerekend, dit is voor ons makkelijker en voor u iets goedkoper dan dit bij de meterprijs op te rekenen.

Het gebruik van een disselslot of wielklem is niet toegestaan. Dit is qua verzekering mogelijk door de beveiliging van de stalling.

Indien gewenst kunnen wij campers elke 2 maanden aan het stroom leggen voor behoud van de accu (kosteloos).

U kunt uw object 2 keer per stallingsperiode kosteloos ophalen en terugbrengen (halen en brengen is 1 keer). Hierna volgt een toeslag van € 15,00 per keer.

Uitzondering voor aanhangers; deze kunt u 4 keer per stallingsperiode kosteloos ophalen en terugbrengen. Hierna volgt een toeslag van € 7,50 per keer.

Breng/ophaalafspraken moeten minimaal 3 dagen voor de gewenste ophaaldag aan ons worden doorgegeven, bij voorkeur via stalling@berends-hoveniers.nl of via het contactformulier op deze pagina.

U kunt uw object ophalen / terugbrengen op maandag tot en met zaterdag tussen 8.00u en 19.30u*. Feestdagen uitgezonderd.

* U dient minimaal 3 dagen voordat u uw object wilt ophalen dit aan ons door te geven, bij voorkeur via stalling@berends-hoveniers.nl of via het contactformulier op deze pagina.

» Caravan tot en met 2.30m breed:          € 44,50 p/meter
» Caravan vanaf 2.31m breed:                  € 49,50 p/meter
» Auto / oldtimer:                                     € 44,50 p/meter
» Vouwwagen / tenttrailer:                       € 42,50 p/meter
» Boot incl. trailer:                                    € 44,50 p/meter
» Camper:                                                 € 49,50 p/meter
» Toeslag fietsendrager:                           € 20,00
» Overige objecten:                                  € op aanvraag

Bovenstaande prijzen gelden voor jaarlijkse stalling. Heeft u stalling nodig voor een kortere periode dan gelden er andere prijzen. Neemt u hiervoor contact met ons op via email of via het contactformulier op deze pagina.