Menu Sluiten

CASHBACK actie 2019

Met groot genoegen kunnen wij melden dat de CASHBACK-actie terugkomt in 2019. Dit betekent dat u, als klant van ons bedrijf, weer kans maakt op maximaal € 1.000,- cashback op uw factuur. Wij zijn erg blij dat de actie ook in 2019 terugkomt. Lees hieronder hoe u meedoet aan de actie.

Word een CASHBACK-winnaar!
U heeft een TuinKeur-hovenier ingeschakeld voor professionele ondersteuning van uw tuinplezier. Als blijk van waardering voor uw keuze voor een TuinKeur-hovenier doet het keurmerk, waar wij bij zijn aangesloten, hier nog een schepje bovenop. Dit jaar maakt u namelijk kans op cashback van de factuur. Elke maand zijn er drie gelukkige winnaars die tot € 1000,- retour krijgen op hun factuur: pinklaar gestort op de bankrekening!

Meedoen aan de actie in 3 eenvoudige stappen:
1. Ga naar www.hoveniernederland.nl/Berendshoveniers
2. Schrijf een recensie over onze werkzaamheden (het soort en de grootte van de klus maakt niet uit).
3. Vink aan dat u meedoet met de CASHBACK-actie.

Recensie geschreven, en dan?
Elke eerste week van de maand worden er op een ludieke manier drie winnaars getrokken. Het zijn de winnaars van de voorgaande maand. De uitslag is te zien op www.tuinkeur.nl/acties of op de Facebookpagina van TuinKeur. Als u één van de gelukkige winnaars bent, dan komen we samen met een team van TuinKeur langs om persoonlijk de prijs uit te reiken.

De CASHBACK-actie loopt van 1 maart tot en met 30 november 2019.
Heeft u eenmaal een recensie geschreven, dan speelt u de gehele actie mee!