Menu Sluiten

Ontwerp/aanleg

Karakter

In de aanloop naar uw tuin project luisteren we aandachtig wat uw wensen zijn en proberen we dat in een voorstel zo volledig mogelijk te verwerken. Ons doel is het creëren van een krachtig ontwerp met een eigen karakter wat aansluit op uw verbeelding. We proberen creatief te zijn met ruimtes om de juiste sfeer over te brengen en de wensen waar te maken, maar bewaken hierbij de beperkingen.

Functionaliteit

Aan bijvoorbeeld de aanleg van een bedrijfstuin worden andere eisen gesteld dan de aanleg van een particuliere tuin. Net zoals een windsingel voor een sportvereniging een andere functie heeft dan een ‘therapietuin’ voor bijvoorbeeld de psychiatrie.
Belangrijk zijn dus alle aspecten waar men mee te maken heeft zorgvuldig te benaderen en dit mee te nemen in het traject. Dit begrijpen wij als geen ander.

Beplantingen

Essentieel in uw groene omgeving is de invulling van het ‘groen’. Een goed beplantingsplan maakt uw project af en is van groot belang voor de functionaliteit van het project. Voor het opstellen van een beplantingsplan wat past en aansluit op uw wensen kunt u bij ons terecht. Bijvoorbeeld wanneer u invulling wil geven aan een onderhoudsarme tuin, een grote tuin met een landschappelijk karakter of groenvoorzieningen bij bedrijven.
Wij bieden creativiteit en functionaliteit.

Natuurlijk kunt u via ons ook enkel uw beplanting, bloembakken of potgrond en dergelijke bestellen!